2014-11-17 14:57:36
Φωτογραφία για «Τελειώνουν» τη Σπυροπούλου; Ο ρόλος της Μενεγάκη...
Το πρόωρο τέλος της εκπομπής -μία ώρα νωρίτερα από την κανονική διάρκεια- «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» χθες το μεσημέρι έχει πυροδοτήσει φήμες και συζητήσεις για το τηλεοπτικό μέλλον όχι μόνο της εκπομπής, αλλά και της ίδιας της παρουσιάστριας Κωσνταντίνας Σπυροπούλου.

Από χθες ιστοσελίδες και blogs εικάζουν και γράφουν το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Etv, ανακοίνωσαν ότι η κεντρική παρουσιάστρια είναι έτοιμη προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και το κλίμα που επικρατεί ιδιαίτερα κακό, με τα νούμερα να βλέπουν τον πάτο της τηλεθέασης, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται να αποχωρήσει, χωρίς να ξέρει κάποιος αν θα συνεχιστεί η εκπομπή χωρίς αυτήν. Από την άλλη, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η Σπυροπούλου σκέφτεται να ασχοληθεί με εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τον Alpha έχει φέρει μία ανισσοροπία σχετικά με το ποιος βάζει τα πράγματα στη θέση τους στο πρόγραμμα.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου «κάρφωσε« τη διοίκηση του καναλιού, χαρακτήρισε.... ατάλαντη την παρουσιάστρια και αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν ομολογεί ότι δεν της ταιριάζει η τηλεόραση.

Για τη συγκεκριμένη εκπομπή και παρουσιάστρια συζήτησαν, όμως, και στο Πρωινό ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως «όταν η Ελένη Μενεγάκη μπει στον μήνα της, η Σπυροπούλου θα αναλάβει για μια εβδομάδα την παρουσίαση».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ