2014-11-17 15:47:08
Φωτογραφία για Έρχεται ο Μίλτος Πασχαλίδης για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα - Τιμές εισιτηρίων
Πριν λίγες μέρες, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, είχε εμφανιστεί με επιτυχία στο «ΠολυΤεχνείο» -πολυχώρος θεαμάτων στην γειτονική πόλη του Αιγίου ενώ τώρα ο αγαπητός Καλαματιανός στην καταγωγή τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μίλτος Πασχαλίδης ετοιμάζεται να έρθει για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα.

Μαζί του θα είναι και η Μιρέλα Πάχου.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανιστεί ζωντανά στις 21.00 το βράδυ την ερχόμενη Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα Αίγλη στην Βέσο Μάρε, στην Πάτρα με ένα πρόγραμμα που τιτλοφορεί «Αυτοί μου λείπουν πιο πολύ» όπως ονομάζεται και η τελευταία του δισκογραφική δουλειά. Συνοδοιπόρος σε αυτή την ξεχωριστή όπως προμηνύεται, μουσική βραδιά, θα είναι η Μιρέλα Πάχου.

Πλησιάζοντας «επικίνδυνα» τα 20 χρόνια στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης βρίσκει αφορμές για απολογισμούς και θυμάται τραγούδια «αδικημένα» από τις ζωντανές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια.

Μαζί του σ αυτό το παιγνίδι της μνήμης συμπράττει η Μιρέλα Πάχου, με το πιάνο, το ακορντεόν και τη φωνή της.

Η αίθουσα Αίγλη στη Βέσο Μάρε που από φέτος έχει αρχίσει και φιλοξενεί και μουσικά event, θα γίνει ο τόπος συνάντησης φίλων και μουσικών αναμνήσεων από όλα αυτά τα χρόνια, για ένα μόνο βράδυ.

*Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 12 ευρώ και 10 ευρώ τα φοιτητικά ενώ η γενική είσοδος την βραδιά της συναυλίας θα κοστίζει 15 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στα εξής σημεία, Musical, Discover και Ηχότοπος.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ