2014-11-17 16:48:39
Φωτογραφία για Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οι φαρμακοποιοί για τις ελλείψεις φαρμάκων
Τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, προκειμένου να τον ενημερώσει για το θέμα των ελλείψεων φαρμάκων.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος εξερχόμενος του γραφείου του Εισαγγελέως χαρακτήρισε "τεράστιες τις ελλείψεις φαρμάκων" και τόνισε πως οι φαρμακοποιοί είναι ευαισθητοποιημένοι για θέματα που αφορούν την Δημόσια Υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΦΣ προχώρησε την περασμένη εβδομάδα σε καταγγελίες για τεράστιες ελλείψεις στην αγορά και μάλιστα την περίοδο που πραγματοποιείται ο καθιερωμένος αντιγριπικός εμβολιασμός και οι ευπαθείς ομάδες (κυρίως ηλικιωμένοι και όσοι πάσχουν από χρόνια προβλήματα), συρρέουν στα φαρμακεία προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα εμβόλια.

«Το φάρμακο είναι αποτελεσματικό μόνο όταν το χρειάζεται και την ώρα που το χρειάζεται ο ασθενής» διαμηνύει διαρκώς ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κων. Λουράντος.

Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-politiki/item/322081-stin-eisaggelia-protodikon-oi-farmakopoioi-gia-tis-elleipseis-farmakon#ixzz3JKuOcUQT
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ