2014-11-17 18:27:59
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Εξαφανίστηκε η «Μις Ονδούρα» λίγο πριν τα καλλιστεία για την «Μις Κόσμος»
Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η «Μις Ονδούρα», η 19χρονη María José Alvarado Muñoz, που... επρόκειτο να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος», στις 14 Δεκεμβρίου.

Η 19χρονη φοιτήτρια είχε πάει σε πάρτι γενεθλίων μαζί με την αδελφή της στην πόλη Σάντα Μπάρμπαρα, δυτικά της χώρας, την περασμένη Πέμπτη. Η οικογένεια των δύο κοριτσιών ανέφερε την εξαφάνισή τους στην αστυνομία το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής των καλλιστείων στην χώρα, Eduardo Zablah, στο τηλεοπτικό δίκτυο Televicentro, οι δύο αδελφές είχαν εντοπιστεί για τελευταία φορά να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, την Πέμπτη το βράδυ, μετά από το πάρτι.

Η κοπέλα είχε αναδειχθεί «Μις Ονδούρα» τον περασμένο Απρίλιο ανάμεσα σε 18 άλλες διαγωνιζόμενες και επρόκειτο να εκπροσωπήσει την χώρα της μαζί με 120 άλλες υποψήφιες από όλο τον κόσμο στον διαγωνισμό για την «Μις Κόσμος», που θα γίνει στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου.

Η καλλονή από την Ονδούρα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι επιθυμεί να γίνει διπλωμάτης, ενώ τον ελεύθερο χρόνο της παίζει βόλεϊ και ποδόσφαιρο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ