2014-11-18 14:48:31
Φωτογραφία για Ένταση μεταξύ Τσοχατζόπουλου-Ζήγρα κατά τη διάρκεια της δευτεροβάθμιας δίκης τους
Σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η δευτεροβάθμια δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου... και των συγκρατουμένων του για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η σύγκρουση μεταξύ του βασικού κατηγορούμενου, Άκη Τσοχατζόπουλου και του εξάδελφου του Νίκου Ζήγρα δεν μοιάζει να κοπάζει καθώς οι δύο άνδρες συνεχίζουν τις αντεγκλήσεις, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά οι μεταξύ τους εντάσεις να αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Αυτή τη φορά αφορμή για της αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο κατηγορουμένων στάθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής που υπέβαλε η κατηγορουμένη, κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου επικαλούμενη λόγους υγείας του μικρότερου από τα τρία ανήλικα παιδιά της

Την ώρα που η Αρετή Τσοχατζόπουλου, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12ετή κάθειρξη, κλήθηκε από το δικαστήριο να τοποθετηθεί επί του νέου αιτήματος αποφυλάκισης της, ο Νίκος Ζήγρας τη διέκοψε και απευθυνόμενος προς τον Τσοχατζόπουλο του είπε: "Σήκω και μίλα για να σώσεις τη κόρη σου. Πέστα να σώσεις το παιδί σου... Δεν λυπάσαι;".


Αμέσως ο πρώην υπουργός έσπευσε να απαντήσει στον εξάδελφο του και του φώναξε να σταματήσει: "Σταμάτα επιτέλους! 'Έχεις τρελαθεί τελείως" του είπε, για να λάβει από τον Ζήγρα αμέσως την απάντηση: "Είσαι εγκληματίας".

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου, δια του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ζητά από το δικαστήριο να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής της, προκειμένου η κατηγορουμένη να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας του 7χρονου παιδιού της, το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Αντίστοιχο αίτημα πρόκειται να υποβάλει στο δικαστήριο και ο συνήγορος της συζύγου του πρώην υπουργού, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση που είχε υποβάλει η υπεράσπιση του Άκη Τσοχατζόπουλου περί παύσης της δίωξης στο πρόσωπο του πρώην υπουργού, λόγω παραγραφής του αδικήματος της δωροδοκίας.

Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία του, έπειτα από κώλυμα που δήλωσε μία εκ των δικαστών, επικαλούμενη προσωπική σχέση με έναν από τους συνηγόρους. Εφόσον κριθεί βάσιμος ο λόγος του κωλύματος, το μέλος της Έδρας θα αντικατασταθεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ