2014-11-18 20:54:37
Φωτογραφία για FIGHT CLUB PATRAS: Ένα χρυσό και ένα χάλκινο στο πανελλήνιο
Ένα ασημένιο, ένα χάλκινο και τέσσερις πέμπτες θέσεις, ήταν ο απολογισμός για την αγωνιστική ομάδα Τάε Κβον Ντο του FIGHT CLUB PATRAS στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαίρετη εμφάνιση με την Κρεμυδα Μάγια να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στην πρώτη επίσημη συμμετοχή της σε Πρωτάθλημα χάνοντας στο τελικό 9-8 στις λεπτομέρειες, και τον Φλουσκουνη Χαράλαμπο επίσης να πλασάρετε στην τρίτη θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας 10 – 6 στον ημιτελικό.

Την πέμπτη θέση στην κατηγορία τους χάνοντας στον τέταρτο αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο και με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αγωνιστήκαν αναλυτικά οι Γιαχαλής Νικόλαος, Πλακιά Μαρία, Σταμιίρης Κωνσταντίνος και Αυγερόπουλος Παναγιώτης.

Ο προπονητής του συλλόγου Μιχαλης Κοτσοπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και για την μεγάλη προσπάθεια που γίνετε στις ακαδημίες του

συλλόγου τόσο από όλο το team των προπονητών και στα υπόλοιπα τμήματα (Κick – Boxing – Πυγμαχίας - Muay Thai) όσο και από την πρόεδρο κ. Σμπορα για την στήριξη της , στην ανεύρεση χορηγών που είναι τόσο σημαντική για την ομάδα μας στην δύσκολη κρίση που διανύουμε .

Επόμενος στόχος το διεθνές 1st Korean Ambassador Cup στην Σοφία της Βουλγαρίας στο τέλος Νοέμβριου, καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick – Boxing στις αρχές Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ