2014-11-19 10:33:36
Φωτογραφία για Πάτρα: Τον έκαψε ζωντανό επειδή είχε σχέση με την κόρη του - «Τον έβλεπε να καίγεται στο αυτοκίνητο»
Με τις καταθέσεις των συγγενών του θύματος ξεκίνησε στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης του φόνου του 34χρονου δασοπυροσβέστη Βασίλη Γκότση τον Μάϊο του 2008 σε δρόμο στο Καλούσι.

Η έναρξη έγινε με τις καταθέσεις των συγγενών του θύματος. Ο φόνος έγινε τον Μάϊο του 2008 σε δρόμο στο Καλούσι. Κατηγορούμενος είναι κάτοικος της περιοχής, που σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η αδερφή του δασοπυροσβέστη, που όπως γράφει η Πελοπόννησος , υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έβλεπε τον αδερφό της να καίγεται στο ΙΧ του και τους δήλωσε ότι είχε προσπαθήσει να ειδοποιήσει την πυροσβεστική. Τηλεφωνικές κλήσεις ωστόσο από το τηλέφωνό του δεν έγιναν, ενώ σημαντική για την καταδίκη του ήταν η κατάθεση της ίδιας της κόρης του, η οποία είπε στους πυροσβέστες, πως ο πατέρας της ήταν ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Η κοπέλα φέρεται να είπε ότι ο πατέρας της είχε βάλει την φωτιά και παρακολουθούσε το όχημα σε κοντινή απόσταση.

Αρχικά ο θάνατος του δασοπυροσβέστη είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, ωστόσο η έρευνα οδήγησε στο έγκλημα.

Το θύμα είχε βρεθεί απανθρακωμένο στη θέση του οδηγού. Προηγουμένως φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με τον δράστη. Ο δασοπυροσβέστης έχασε τις αισθήσεις του λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκε και ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο.

O κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Η δίκη διεκόπη για τις 9 Δεκεμβρίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ