2014-11-19 13:28:42
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ είναι ο κακοποιός που έχει τρελάνει την Αστυνομία και την... γλεντάει μέσω social media! Γιατί δεν μπορούν να τον συλλάβουν;
Ο Ναμπίλ Ζαμμουρί είναι ένας 27χρόνος κακοποιός από την πόλη Μαάσεϊκ του Βελγίου που καταζητείται για διάφορα εγκλήματα από την βελγική αστυνομία.

O Ζαμμουρί καταφέρνει, προς το παρόν, να ξεφεύγει από τις παγίδες που του στήνει η αστυνομία και αναρτά κοροϊδευτικά σχόλια στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η αστυνομία έκανε μια επιδρομή στην γειτονιά που μένει η αδερφή του αλλά ο φυγάς κατόρθωσε να κρυφτεί.

Τα περιπαιχτικά του σχόλια τον έχουν κάνει δημοφιλή στο Facebook όπου η τελευταία ανάρτηση του συγκέντρωσε χιλιάδες like. Μάλιστα υποδεικνύει στους αστυνομικούς πως να κάνουν την δουλειά τους:« Δεν ήμουν ούτε στο σπίτι της αδερφής μου, ούτε με το ξάδερφο μου , ούτε με φίλους. Το να περιπολείτε με οκτώ οχήματα στην παλιά μου γειτονιά δεν έχει νόημα, για να με πιάσετε πρέπει να μάθετε σκάκι. Αν καταφέρετε να μου κάνετε ματ, θα σας βγάλω το καπέλο» δηλώνει ευθαρσώς.

Τον προηγούμενο Απρίλιο είχε καταφέρει να ξεφύγει από την αστυνομία βουτώντας σε ένα κανάλι και είχε προτρέψει τους αστυνομικούς να μάθουν κολύμπι, αν θέλουν να τον πιάσουν. Η αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για την σύλληψη του, καθώς είναι πλέον θέμα τιμής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ