2014-11-19 17:10:16
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓ. ΤΗΣ Volley League ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΝΤΕΡΜΠΙ H NOVA!
Η NOVA ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Volley League, υποσχόμενη... πολλές «όμορφες» μέρες για τους φίλους του βόλεϊ! Ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η 5η αγωνιστική της Volley League με τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ & Εθνικός Αλ.-ΑΕΚ στα κανάλια Novasports

Σάββατο 22/11, 17:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Novasports 4. Σάββατο 22/11, 20:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ Novasports 4.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Volley League.

Στην «PAOK Sports Arena» και στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, o ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να μείνει η μία εκ των δύο μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.


Στην Αλεξανδρούπολη, ο τοπικός Εθνικός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να επιζητούν τη νίκη έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα έπειτα από την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

17:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 4

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

20:00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου από το Novasports 4

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ