2014-11-19 22:57:42
Φωτογραφία για Κι όμως, αυτή η γυναίκα άνοιξε κατάστημα για επί πληρωμή... αγκαλιές [video]
Νιώθετε μόνοι, λυπημένοι, φοβισμένοι; Μήπως μια αγκαλιά θα σας έκανε να... αισθανθείτε καλύτερα; Αν η απάντησή σας είναι «ναι», τότε το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε αγγίζει -τουλάχιστον- τα 60 δολάρια!

Κι όμως, μια γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες πήγε το «φαινόμενο» της δωρεάν αγκαλιάς -που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα σε πολλές πόλεις του κόσμου- σε άλλο επίπεδο, μετατρέποντάς το σε ένα επικερδές επάγγελμα!

Κι όμως, η Σαμάνθα Χες άνοιξε ένα κατάστημα για αγκαλιές στο Πορτλαντ του Όρεγκον και στο οποίο για 60 δολάρια μπορεί κανείς να έχει την ανθρώπινη επαφή που χρειάζεται για να νιώσει καλύτερα.

Μάλιστα, ήδη η Σαμάνθα έχει πολλούς πελάτες, ενώ η ίδια σε συνέντευξή της σε αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε ότι λαμβάνει περίπου 10.000 email την εβδομάδα!

Και εκτός από τις αγκαλιές -σε πολλές και διάφορες στάσεις- όσοι την επισκέπτονται λαμβάνουν στο «πακέτο» της μιας ώρας κράτημα χεριών και χάιδεμα μαλλιών, ενώ η ίδια προτρέπει τους πελάτες της να πηγαίνουν στο κατάστημα με τις... πυτζάμες τους!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΕΜΕΛΟΣ : ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΕΜΕΛΟΣ : ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ