2014-11-20 03:02:07
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Ο αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς φουντώνει σε όλη την Ελλάδα!
Κάθε εβδομάδα, όλο και περισσότερα Ειρηνοδικεία της χώρας γεμίζουν με πολίτες που αρνούνται να υποκύψουν στην απληστία του κράτους, των τραπεζών και των κάθε λογής αρπακτικών που έχουν βάλει στο μάτι τα σπίτια των συνανθρώπων μας.

Οι τράπεζες-βαμπίρ, οι οποίες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δεκάδες δις ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να επιστρέψουν “καθαρές” στους πτωχευτές τους που πλούτισαν, απαιτούν με θράσος την ολοκλήρωση της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας μέσω των πλειστηριασμών.

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο ευρύτατο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς δηλώνουμε ότι δε θα τους κάνουμε τη χάρη.

Σήμερα, Τετάρτη, 19-11-14, ακόμη περισσότερες νικηφόρες δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα. Στην Αττική, δράσεις αποτροπής πλειστηριασμών έγιναν στο Ίλιον, στο Μαρούσι, στη Νίκαια, στο Χαλάνδρι, στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές, ενώ αισιόδοξα μηνύματα λαμβάνουμε και από την επαρχία που ανάλογες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και αυτού του αγώνα και μαζί με άλλες πολιτικές οργανώσεις, συλλογικότητες, φορείς και πάνω απ’ όλα με τον ίδιο τον ελληνικό λαό, φιλοδοξούμε να υψώσουμε απροσπέλαστο τείχος που θα αντισταθεί στην επιχειρούμενη αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη!

Κανένα σπίτι στα χέρια κράτους και τραπεζών!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ