2014-11-20 03:42:05
Φωτογραφία για Τ. Κουίκ: Μια χούφτα νέων στην κατοχή μας δίνουν το παράδειγμα για τη σημερινή υποχρέωση των Ελλήνων. Ενωμένοι να διώξουμε το Δ' οικονομικό Ράιχ
Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μαζί με την Πολιτευτή Β' Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου και τον Πρόεδρο της ΑΝΕΛ Συντονιστικής Επιτροπής Στέλιο Κώτσο επικεφαλής πολλών μελών του Κινήματος, παρέστησαν απόψε στα εγκαίνια του Μουσείου που τιμά την μνήμη των αγωνιστών της ΠΕΑΝ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιζομένων Νέων). Μουσείο που μερίμνησε με πολύ κόπο να πραγματοποιήσει ο Δήμος Καλλιθέας.

«Οι αγώνες μιας φούχτας νέων στα χρόνια της κατοχής, ενωμένοι πέρα από κόμματα και με μόνη ιδεολογία την Ελλάδα και την απελευθέρωσή της από το Γ' Ράιχ, είναι το παράδειγμα της φιλοσοφίας που κυριαρχεί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ζητούμε συγκρότηση ενιαίου εθνικού, πατριωτικού, δημοκρατικού μετώπου, για να απαλλαγούμε από το Δ' (οικονομικό) Ράιχ και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Οδηγός μας και ο Γοργοπόταμος, που ανατινάχθηκε τέτοιες μέρες (22 Νοεμβρίου) με τις ενωμένες δυνάμεις του Ζέρβα και του Βελουχιώτη.


Συγχαρητήρια στον Δήμο Καλλιθέας για την πατριωτική πρωτοβουλία που ανέλαβε και την έφερε σε πέρας.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή που γνωρίσαμε τον τελευταίο επιζώντα της ΠΕΑΝ Επαμεινώνδα Σπηλιωτόπουλο. Και βαθειά η συγκίνησή μας που τον ακούσαμε από το βήμα σε έναν σεμνό λόγο που πρέπει να γίνει μάθημα σε πολλούς αλαζόνες της σαπισμένης πολιτικής».

Αυτή την κοινή δήλωση έκαναν μετά το τέλος των εγκαινίων,  ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ και η Πολιτευτής Β' Αθήνας του Κινήματος Ευαγγελία Εγγλέζου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ