2014-11-20 04:06:06
Φωτογραφία για Οι τουρίστες ψηφίζουν για τα γλυπτά του Παρθενώνα στο Ελ. Βενιζέλος
Συγκεκριμένα, Έλληνες και ξένοι επιβάτες, θα έχουν τη δυνατότητα «συναρμολογώντας» με δύο κινήσεις τη Δυτική Μετώπη του Παρθενώνα και επαναφέροντας την Έκτη Καρυάτιδα στον φυσικό της χώρο, να εκφράζουν με διαδραστικό τρόπο τη γνώμη τους για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, όσο γινόταν η παρουσίαση της εφαρμογής, ψήφισαν 129 άτομα, από τα οποία οι 125 δήλωσαν υπέρ της επιστροφής των γλυπτών και 4 όχι.

Τρεις οθόνες υπάρχουν στο επίπεδο των αναχωρήσεων και μια στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου.

Σε δηλώσεις της, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας κάνει λόγο για μία πρωτοβουλία που “προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συστηματικών δράσεων του αεροδρομίου για την πόλη μας, η οποία σημειώνει ήδη ιδιαίτερα δυναμική ανάκαμψη ως τουριστικός προορισμός”.

"Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι ιδανικός τόπος για να αποτυπωθούν οι απόψεις των επισκεπτών της Αθήνας για ένα ζήτημα που αφορά ευρύτερα την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά", είπε, ακόμη, σχετικά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ