2014-11-20 11:48:50
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «6Χ6» ΜΕ... ΘΕΑΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σήμερα (19:45, Novasports 3) κόντρα στη Βαλένθια στο ΣΕΦ θέλοντας να επεκτείνει το αήττητό του και να συνδυάσει ουσία και θέαμα μπροστά στο λαό του που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ και να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Για ακόμα μία φορά αυτή τη σεζόν οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εκτός δράσης εδώ και αρκετό καιρό. Όμως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει μάθει να... ζει με τα προβλήματά της και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στους Ισπανούς που μετρούν μόνο μία νίκη στους ομίλους.

Με όπλο την άμυνά τους και παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο τους οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως θα μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση των Ισπανών, που είναι δυνατός αντίπαλος και δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί, παρά το έως τώρα αρνητικό ρεκόρ του (1-4), όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες του, έστω και αν λογίζονται ως το φαβορί της αναμέτρησης. Ο Σφαιρόπουλος συνιστά αυξημένη συγκέντρωση, προσήλωση, έλεγχο του ρυθμού και φυσικά όποτε οι συνθήκες το απαιτήσουν να ψάξουν οι ερυθρόλευκοι το γρήγορο παιχνίδι.

Στον αντίποδα οι «νυχτερίδες» βρίσκονται με την... πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα αγωνιστεί έχοντας για πρώτη φορά στη δωδεκάδα της τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δε βρήκε χρόνο συμμετοχής στο ΝΒΑ και επέστρεψε στην Ευρώπη. Ο Σέρβος γκαρντ αντικατέστησε τον Ντουάιτ Μπάικς που δεν έπεισε με την απόδοσή του και έλυσε τη συνεργασία του με τη Βαλένθια. Σε σχέση με το πρώτο ματς στην Ισπανία, η Βαλένθια θα έχει στη δωδεκάδα της και τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς που έχει βρει ρυθμό, ενώ θα απουσιάσει ο Βαν Ρόσομ λόγω τραυματισμού.

Οι Ισπανοί θέλουν να περιορίσουν την εκτέλεση και τη δημιουργία του Σπανούλη και αναμένεται να αλλάξουν αρκετούς παίκτες στο μαρκάρισμά του. Στην επίθεση θεωρείται δεδομένο πως θα περάσουν τη μπάλα στη ρακέτα προκειμένου να φθείρουν τους ψηλούς του Ολυμπιακού. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ευστοχία από τα 6,75μ.

Διαιτητές θα είναι οι Λότερμοσερ, Πατέρνικο και Πέτεκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ