2014-11-20 15:56:13
Φωτογραφία για Στην Πάτρα την παραμονή της εορτής του Αγίου Ανδρέα ο Αντώνης Ρέμος
Λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα του στην Αθήνα, στο Diogenis Studio που αν δεν αλλάξει κάτι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, ο συμπαθής Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί για μία και μόνο live εμφάνιση στην Πάτρα.

Θα έρθει λίγους μόλις μήνες αφότου τραγούδησε παρέα με την Άννα Βίσση στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, αυτή τη φορά την παραμονή της εορτής του Πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέου, το Σάββατο 29/11/2014 σε γνωστό μπαρ – ρέστωραντ στο Ρίο.

Οι σχετικές αφίσες ήδη φιγουράρουν σε κεντρικά σημεία της Πάτρας ενώ όπως αναφέρεται, τα δύο ποτά θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Ο 44χρονος Αντώνης Ρέμος που αναμένει να γίνει και μπαμπάς από την αγαπημένη του Υβόννη, θα συνεργαστεί φέτος τον χειμώνα στην Αθήνα μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου, με την οποία είναι παρέα κριτές στο σώου The Voice (ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2015) καθώς και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Το πρόγραμμα τους θα έχει τίτλο "Μοιραία συνάντηση".


Πέρυσι στο ανανεωμένο Diogenis Studio στην Αθήνα είχε φιλοξενηθεί η μουσική παράσταση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Όπως γράφτηκε, οι δύο τραγουδιστές, Αντώνης Ρέμος και Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται ότι έχουν "δέσει" πια για τα καλά. Η επιτυχημένη συνεργασία τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 στο Thalassa People Stage εκπλήσσοντας πολλούς και βέβαια συνεχίστηκε με την κοινή τους παρουσία ως coaches στο τηλεοπτικό σώου του ΑΝΤ1 "Τhe Voice".

*Στην Πάτρα ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στο Ακρωτήρι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ