2014-11-20 16:00:07
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΝ ΚΑΙ ΚΙΕΛΙΝΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Μέσω συνέντευξης Τύπου που δόθηκε, από τα χείλη του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ανακοινώθηκε η ανανέωση των συμβολαίων των Μπουφόν και Κιελίνι.

Ο Αντρεά Ανιέλι ανακοίνωσε ότι τόσο ο Μπουφόν όσο κι ο Κιελίνι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Ο γκολκίπερ των πρωταθλητών έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2017 και ο Κιελίνι μέχρι το 2018.

O ισχυρός άντρας της ομάδας του Τορίνο αφού... έσταξε μέλι για τους δύο, στεκόμενος στο ότι έμειναν όταν έπεσαν στη Serie B έδωσε το λόγο στη συνέχεια στον Μπουφόν.

"Η εκτίμηση που απολαμβάνω από το σύλλογό μου με κάνει υπερήφανο για τις επιλογές που έκανα πριν 14 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι αυτή την ημέρα με τον Κιελίνι. Είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα νέα παιδιά.

Εγώ θέλω να συνεχίσω να αποδίδω σε υψηλό επίπεδο ώστε να είμαι σημείο αναφοράς για το σύλλογο. Έχω κερδίσει τόση πολλή εκτίμηση στην καριέρα μου που με κάνει υπερήφανο, δεν θα μπορούσε να ζητήσω περισσότερα».

Ο Κιελίνι από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Με κάνει να σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχτώ και να γίνω άνδρας στο Τορίνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ