2014-11-20 17:01:36
Φωτογραφία για «Μόνο ο τίτλος της ελληνικής ταινίας Ξύπνα Βασίλη ταιριάζει στην απάντηση Κικίλια για τα αστυνομικά τμήματα Σιάτιστας και Νεαπόλεως, του Ν. Κοζάνης»
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ραχήλ Μακρή: "Με αφορμή την από 2 Σεπτεμβρίου 2014 επιστολή του... Δημάρχου Βοΐου κατέθεσα την αριθμ. πρωτ. 3474/9-10-14 Ερώτηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το ενδεχόμενο κλεισίματος των αστυνομικών τμημάτων Σιάτιστας και Νεάπολης την στιγμή που δεν προκύπτει θέμα εξοικονόμησης δαπανών.

Ο Υπουργός προστασίας του πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, δεν απάντησε επί της ουσίας.

Αντίθετα εκτέθηκε επικαλούμενος τα υπό έκδοση ΠΔ σύμφωνα με τις εξουσιοδοτικές διατάξεις του ν. 4249/2014.

Τον ενημερώνω ότι η υλοποίηση των εξουσιοδοτικών διατάξεων που επικαλείται επαφίεται στην έκφραση της πολιτικής βούλησης του εκάστοτε αρμόδιου Υπουργού, δηλαδή του εαυτού του.

Κύριε υπουργέ δεν γνωρίζετε την βούληση σας για τον νομό Κοζάνης;

Περιμένετε να ενημερωθείτε για την βούληση εξειδίκευσης των γενικών ρυθμίσεων του νόμου σε συγκεκριμένα μέτρα εφαρμογής από το ΠΔ που ο ίδιος οφείλατε να επιμεληθείτε;


Ο Δήμος Βόιου συγκαταλέγεται στους γεωγραφικά μεγαλύτερους καλλικρατικούς δήμους της Χώρας. Η περιοχή είναι τουριστικός προορισμός και σε αυτή δραστηριοποιούνται πλήθος εμπορικών επιχειρήσεων εντάσεως κεφαλαίου με εμπορεύματα ιδιαίτερα υψηλής εμπορικής αξίας, όπως βιοτεχνίες και καταστήματα εμπορίας γούνας.

Επιπλέον κατά το παρελθόν έχουν παρατηρηθεί έντονα φαινόμενα παραβίασης των συνόρων και παράνομης εισόδου στην περιοχή του Βοΐου από κακοποιά στοιχεία με σκοπό την λαθρεμπορία όπλων και την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια τα αστυνομικά τμήματα της Σιάτιστας και της Νεαπόλεως αντιμετώπιζαν με επιτυχία τα φαινόμενα έκνομης συμπεριφοράς, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο Υπουργός παραδέχεται, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Βοΐου.

Τα λειτουργικά έξοδα στέγασης των ανωτέρω τμημάτων δεν επιβαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο Νομός Κοζάνης δεν είναι το πειραματόζωο κανενός. Οι πολίτες της Σιάτιστας και της Νεάπολης δεν μπορούν να εμπαίζονται από έναν υπουργό που περιμένει τα ΠΔ, που ο ίδιος επιμελήθηκε για να μάθει την ίδια του την βούληση.

Μόνο ο τίτλος της ελληνικής ταινίας «Ξύπνα Βασίλη» ταιριάζει στην ανωτέρω απάντηση του υποτιθέμενα αρμόδιου Υπουργού" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ