2014-11-20 20:25:16
Φωτογραφία για Αυτή είναι η πιο ΑΤΡΟΜΗΤΗ μάνα: Κατάφερε να πάρει τη ΚΟΡΗ της μέσα από τα χέρια των Τζιχαντιστών
Αψήφησε τον κίνδυνο, ταξίδεψε μέχρι τη Συρία και κατάφερε να πάρει την... 19χρονη κόρη της από τα χέρια των τζιχαντιστών… Ο λόγος για μία Ολλανδή μητέρα, η οποία υποστηρίζει ότι κατόρθωσε να ξαναβρεί την κόρη της, η οποία πριν ένα χρόνο εγκατέλειψε την οικογένειά της για να μεταβεί στη Συρία όπου την περίμενε ένας άνδρας.

Η νεαρή Ολλανδή που άλλαξε το όνομά της σε Αίσα, είχε γνωρίσει τον Ολλανδό τζιχαντιστή τουρκικής καταγωγής, Ομάρ Γιλμάζ, μέσω Διαδικτύου, αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά της και να τον συναντήσει στην Ράκα.

Αφού, λοιπόν, έφυγε παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της έφτασε στην πόλη, όπου έζησε μαζί με τον τζιχαντιστή για ένα χρόνο.

Όμως, οι συνθήκες ζωής της δεν ήταν αυτές που είχε φανταστεί με αποτέλεσμα να ζητήσει από τη μητέρα της να βρει τρόπο για να τη βοηθήσει ώστε να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Παρά τις προειδοποιήσεις των ολλανδικών αρχών ότι η κόρη της μπορεί να κατηγορηθεί για συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος, η Μονίκ δε δίστασε στιγμή και ταξίδεψε στην Τουρκία. Από εκεί, φορώντας μπούρκα έφτασε στη Ράκα, όπου συναντήθηκε τελικά με την 19χρονη στο σημείο που είχαν συμφωνήσει μέσω μηνυμάτων στο Facebook.

Έπειτα, οι δύο γυναίκες πέρασαν και πάλι τα τουρκικά σύνορα και πλέον όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα καταβάλλονται προσπάθειες για να επιστρέψουν στην Ολλανδία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ