2014-11-21 00:47:10
Φωτογραφία για Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ergo Marathon Expo. The Authentic 2014!
Με εκδηλώσεις ενθουσιασμού και χαμόγελα ικανοποίησης κοινού και συμμετεχόντων γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους του μεγαλύτερου... αθλητικού εκθεσιακού γεγονότος της χώρας!

Η "Ergo Marathon Expo. The Authentic» 2014 έφτασε στο τέλος της! Ξεπερνώντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον εαυτό της, αποχαιρέτησε το κοινό, έχοντας επιτύχει νέο ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών, κάνοντάς μας να μιλάμε για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη Athens Marathon Expo που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ!

Από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2014, περισσότεροι από 140 εκθέτες καθώς και 50.000 επισκέπτες και συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο Αθήνας, έγιναν μάρτυρες ενός μοναδικού αθλητικού-εμπορικού-εκθεσιακού τριημέρου στο εκθεσιακό κεντρο TAE KWON DO στο Φάληρο.

Η "Ergo Marathon Expo. The Authentic» 2014, της οποίας την παραγωγή για λογαριασμό του οργανωτή ΣΕΓΑΣ πραγματοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική εταιρία Be Best, , «αγκάλιασε» τη νέα φάση στην οποία εισήλθε φέτος ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, με την αλλαγή της ονομασίας του σε «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός».


Πλέον και η ίδια, με το νέο όνομα που της χάρισε η Ασφαλιστική Εταιρία ERGO, Επίσημος Χορηγός του ΑΜΑ, κατάφερε να συγκεντρώσει όλες τις σημαντικές εταιρίες του αθλητισμού, του fitness, του τουρισμού και άλλων σχετικών κλάδων και υπηρεσιών και να δώσει μια νέα ώθηση στο δρομικό κίνημα αλλά και στη γενικότερη ανάπτυξη του αθλητικού-εμπορικού τομέα στη χώρα μας.

Εντείνοντας σταθερά την προσπάθεια της για εγχώρια και διεθνή αναγνώριση, η "Ergo Marathon Expo. The Authentic", φέτος εγκαινίασε μία νέα εποχή, φέρνοντας την έννοια της αυθεντικότητας στην... πρώτη γραμμή και δόξασε με τον δικό της τρόπο τη μοναδικότητα της εθνικής μας κληρονομιάς!

Και αυτόν τον Νοέμβριο, όλοι υποκλίθηκαν στο απόλυτο αθλητικό και εκθεσιακό υπερθέαμα της χώρας, το οποίο όχι μόνο στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών που είχαν γεννήσει οι δύο προηγούμενες χρονιές διεξαγωγής του, αλλά ξεπέρασε (ξανά) τον πήχη που το ίδιο είχε θέσει τόσο ψηλά, αποδεικνύοντας εν τέλει ότι για αυτόν τον συγκεκριμένο πήχη της "Ergo Marathon Expo. The Authentic"...μόνο το άπειρο μπορεί να είναι το όριο!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ