2014-11-21 03:02:06
Φωτογραφία για «Με είχαν για να παίζω, μόνο μετά τις 11 το βράδυ»
Στη σειρά Μάνα Χ ουρανού η Μαρία Σολωμού ερμηνεύει για πρώτη φορά μια μητέρα δύο παιδιών που πηγαίνουν στο Λύκειο. Πώς αισθάνθηκε όταν της πρότειναν τον συγκεκριμένο ρόλο;

«Με τον Γιώργο Φειδά που υπογράφει το σενάριο είμαστε φίλοι από τότε που είχαμε συνεργαστεί στο Singles. Κάθε φορά λοιπόν που ετοιμάζει κάτι καινούριο, το έχει γούρι να το συζητάμε και ζητάει πάντα τη γνώμη μου. Όταν, ανάμεσα στις άλλες ιδέες που είχε στο κεφάλι του, μου είπε ότι σκεφτόταν να γράψει ένα οικογενειακό σίριαλ, τον έβρισα. «Είσαι καθόλου καλά του είπα. Αργότερα όταν έμαθε ότι το Μega τελικά ήθελε το Μάνα Χ ουρανού, καθόμασταν και σκεφτόμασταν ποια θα ήταν ιδανική για τον ρόλο της μητέρας. Ούτε θυμάμαι πόσα ονόματα ηθοποιών είχαν πέσει στο τραπέζι και δεν του άρεσε τίποτα. Κάποια στιγμή με ρώτησε: «Να σου στείλω να διαβάσεις ένα επεισόδιο, μήπως σε ενδιαφέρεις και του απάντησα κατηγορηματικά «όχι!», διότι αφενός το σίριαλ θα ήταν αποτυχία με εμένα ως μάνα και αφετέρου κανένα κανάλι δεν θα με εμπιστευόταν για τον συγκεκριμένο ρόλο. Τελικά μου το έστειλε και όταν το διάβασα ένιωσα ότι ο ρόλος είχε γραφτεί για εμένα. Τον πήρα λοιπόν τηλέφωνο και του είπα: «Αν είναι να γίνει, θα το κάνει; μόνο με εμένα». (Γελάει.)» τόνισε στο ΟΚ.


-Γιατί θεωρούσες ότι δεν θα σε εμπιστεύονταν για τον ρόλο της μάνας;

«Γιατί με είχαν ξαναπροτείνει για οικογενειακή σειρά και είχα φάει χυλόπιτα. Έχω ακούσει την απίστευτη ατάκα: «Είσαι πολύ ροκ για να παίζεις κάτι τόσο mainstream στην primen time ζώνη». Με άλλα λόγια εμένα με είχαν για να παίζω, μόνο μετά τις 11 το βράδυ, διότι προφανώς με τη μεγάλη φαντασία που τους διακρίνει, σκέφτονταν ότι αν η εικόνα που έχει για μένα ο κόσμος είναι αντισυμβατική, θα έπρεπε να παίζω μόνο τέτοιους ρόλους. Είχα τσαντιστεί πολύ τότε, γιατί με ενοχλεί η νοοτροπία της «ταμπέλα;». Τα ίδια είχαν γίνει και στους Singles. Επειδή ο κόσμος με είχε γνωρίσει από το «Σε απόσταση αναπνοής» όπου υποδυόμουν μία γλυκιά κοπέλα που την κεράτωνε ο φίλος της και στο τέλος αρρώστησε κιόλας, δεν ήθελαν με τίποτα να μου δώσουν τον ρόλο της Ράνιας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να συζητάω με ανθρώπους της παραγωγής και να μου λένε: «Δεν κάνεις εσύ γι' αυτόν τον ρόλο. Ο,τι άλλο θέλεις, εκτός από αυτόν...».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ