2014-11-21 10:58:57
Φωτογραφία για Έρχονται αλλαγές στην εκπομπή της Σπυροπούλου! Ποιος ΔΕΝ αντέχει τις διαταγές της και ετοιμάζεται να αποχωρήσει;
Σχεδιάζουν μεγάλες αλλαγές. Ακόμα και στα πρόσωπα Έτσι ανέφεραν στελέχη του Alpha σε συνεργάτες τους για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Κάποιοι δεν κάνουν, άλλοι έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους. Ένας απο αυτούς και ο Παύλος Σταματόπουλος που μαθαίνω πως δεν αντέχει τις «διαταγές» της. Με το νέο έτος όμως πρόκειται να κάνουν πολλές αλλαγές ενώ θα ρίξουν πολύ περισσότερο το βάρος στους καλεσμένους. Θέλουν ότι πιο δυνατό και ότι κάνει νούμερα. Γι αυτό «ξεσκονίζουν» παλαιότερες εκπομπές του καναλιού για να δουν ποιός πουλάει πιο πολύ.

Απο την μεριά της η Κωνσταντίνα δείχνει να το παίρνει λίγο περισσότερο πάνω της. Διαβάζει πολύ περισσότερο, προετοιμάζεται καλύτερα και όπως μου σφύριξαν αναμένεται να δούμε και σημαντικές αλλαγές στο προφίλ της.

Ωραία είναι αυτά. Ας εντοπίσουν ωστόσο πρώτα το πρόβλημα της παρέας… η οποία δεν υπάρχει καν ούτε πίσω ούτε μπροστά απο τις κάμερες και μετά  να δουν την επόμενη μέρα. Ότι δεν λύνεται κόβεται… το νού σας!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ