2014-11-21 17:32:50
Φωτογραφία για Φωτό από τον εορτασμό των ΕΔ στη Λαμία
Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων η σημερινή και όπως σε όλη τη χώρα, έτσι και στην πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις.

Στις 8.00 το πρωί έγινε η επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό Κατάστημα και απόδοση τιμών από τιμητικό άγημα του Στρατού και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.

Ακολούθησε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος, με αφορμή την Εκδήλωση Εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και τιμούμε τα στελέχη και τα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας που συνεχίζουν την ένδοξη παράδοση των προγόνων μας.

Το λαμπρό αυτό κομμάτι του λαού μας με θάρρος και αυταπάρνηση επιτελεί το χρέος του απέναντι στην ιστορία της πατρίδας μας και  απερίσπαστο  στην εθνική του αποστολή εγγυάται  την εδαφική μας ακεραιότητα και μας εξασφαλίζει την ειρήνη και την ασφάλεια.

Εύχομαι στους αξιωματικούς άνδρες και γυναίκες, τους οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό των  Ενόπλων Δυνάμεων Χρόνια Πολλά, υγεία και δύναμη».

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/2626-kai-sti-lamia-giortasan-simera-tis-enoples-dynameis-deite-fotografies 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ