2014-11-22 01:11:06
Φωτογραφία για Το προφητικό άρθρο για την Λιβύη...
Το προφητικο Αρθρο του Σπυρου Πριφτη για την Λιβυη ,και τους κινδυνους που διατρεχει η Κρητη απο τους Τζιχαντιστες! Τον Δικαιωνει Δημοσιευμα του CNN- Αγνοούσαν το Άρθρο και δεν το δημοσιευσαν τα ελληνικα ΜΜΕ!) Ενα νεο δημοσιευμα του γνωστου σε ολους CNN της 18 νοεμβρίου 2014, με τιτλο- ISIS comes to Libya -οπου και αναμεταδοθηκε σε ολο τον κοσμο, και οπως ειναι φυσικο και απο ολα τα Ελληνικα ΜΜΕ, για παράδειγμα απο την εφημεριδα Το Βημα με τιτλο-CNN: Μια ανάσα από την Κρήτη βρίσκονται οι τζιχαντιστές!

Το δημοσιευμα αυτο εχει προκαλεσει μεγαλη αισθηση,και αρκετους σχολιασμους στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης-facebook-twitter, και σχεδόν τα περισσότερα MME στα ρεπορταζ τους, προσπαθουν να αναλυσουν κατα ποσο κινδυνευει η κρητη απο ενα τρομοκρατικο χτυπημα, κυριος στην Αμερικανικη Βαση της Σουδας που ειναι ο νουμερο ενας στοχος για τους τζιχαντιστες ,σε αντιποινα για τους Αμερικανικους βομβαρδισμους στην Συρια-Ιρακ που δεχεται το ισλαμικο χαλιφατο! Η φοβι τώρα ενισχύονται γιατι η τζιχαντιστες μαχητές έχουν θέσει υπό πλήρη έλεγχο τη λιβυκή πόλη Ντέρνα 180 με 200 ναυτικά μιλια από τις νότιες ακτές της κρητης!


Σε ενα προφητικο Αρθρο μου στις 2 Οτωβριου 2014 με τιτλο-Τζιχαντιστές απειλούν να βομβαρδίσουν την βάση της Σούδας στην Κρήτη ; Απειλή για τον τουρισμό μας οι φορητοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι των τζιχαντιστών! Αναλύω λεπτομερως τους κινδυνους που υπαρχουν για την κρητη,και οχι μονο! Αποκαλύπτω και τα διαφορα σχεδια που εχουν σε εφαρμογή η τζιχαντιστες για να πετυχουν αυτο τον σκοπο! Οπως ηταν φυσικο το αρθρο μου αυτο,με τα βιας και απο ελαχιστα sites-blogs το δημοσιευσαν,τα περισσοτερα ΜΜΕ μαλλον το βρηκαν άρθρο επιστημονικης φαντασιας,χορη καποια βαση,και ποιος ειναι αυτος ο Σπυρος Πριφτης που γραφει ολες αυτες τις αρλουμπες-κυνδινολογιες!

Η απαντηση μου σε ολους αυτους ειναι με στοιχεια και πραξεις! Στις 8 Οκτ 2014 εστειλα σε τουιτ το Αρθρο μου στο CNN-INTERNACIONAL γραμμενο στα λιγα αγγλικα που ξερω- Τωρα CNN μαζι με τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ μιλουν σχεδον ολα για ενα υπαρκτο κινδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων απο την κρητη μεχρι ολες τις Δυτικες Ευρωπαικες χωρες! Ευχαριστώ δημοσια τα σίτες blogs που δημοσιευουν τα αρθρα!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ