2014-11-22 08:30:05
Φωτογραφία για Νέες φωτογραφίες του Ολάντ με την ηθοποιό Γκαγιέ
Νέες φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ, αυτή τη φορά μέσα στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, δημοσίευσε το περιοδικό Voici, γεγονός που εγείρει πλέον ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του Ολάντ.

Τα στιγμιότυπα αυτά, που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο περιοδικό είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν παράνομα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του επικεφαλής του γαλλικού κράτους.

Σε ερώτημα που τέθηκε για την ασφάλεια, εκπρόσωπος του Ελιζέ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν «στα μέσα Οκτωβρίου», και σε αυτές απεικονίζονται ο 60χρονος πρόεδρος και η 42χρονη ηθοποιός, να κάθονται σε ένα τραπέζι «στην ταράτσα των προεδρικών διαμερισμάτων». Οι φωτογραφίες αυτές έχουν εμφανώς μεγεθυνθεί, γεγονός που μειώνει την ποιότητα της εικόνας. Η ηθοποιός κάθεται με την πλάτη στον φακό ή εμφανίζεται σχεδόν προφίλ προς τον φακό και απέναντι στον Φρανσουά Ολάντ που φοράει κοστούμι.


Ο ιδρυτής της Μονάδας Ασφαλείας της προεδρίας της Δημοκρατίας (GSPR), Κριστιάν Προυτό, εξέφρασε την εκτίμηση στην εφημερίδα Le Figaro ότι υπάρχει «ένα αδιανόητο κενό στο σύστημα προστασίας» του προέδρου.

Προκειμένου να εξηγήσει πώς τραβήχτηκαν τα στιγμιότυπα αυτά, ο Προυτό ανέφερε το σενάριο ενός «μικρού τηλεχειριζόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους».

Όμως, όπως είπε θα μπορούσε το αεροσκάφος αυτό να μετατραπεί σε όπλο.

Από την πλευρά τη η αρχισυντάκτρια του εβδομαδιαίου περιοδικού, Μαριόν Αλομπέρ, διαβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν τραβηχτεί από το εσωτερικό του Μεγάρου, ενώ όπως είπε δεν χρησιμοποιήθηκε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 11 μήνες αποκαλύφθηκε η σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφιών.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς, σε ερώτηση που του τέθηκε για τις νέες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε σχολείο στη βόρεια Γαλλία, αρνήθηκε να σχολιάσει από σεβασμό, όπως είπε, προς τους Γάλλους.

«Σε μια κοινωνία που περνά μία κρίση, μια οικονομική κρίση, μία κοινωνική κρίση, μία κρίση αξιών, εμπιστοσύνης, είναι σημαντικό να επικεντρωνόμαστε στα ουσιώδη» τόνισε.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ