2014-11-22 17:01:34
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Κώστα Μπίγαλη: «Οι τελευταίες εικόνες που είχα από εσένα δεν μου άρεσαν»
«Πραγματικά σε θεωρώ έναν ωραίο καλλιτέχνη, αλλά θέλω να σου είμαι ειλικρινής. Οι τελευταίες εικόνες που είχα από εσένα δεν μου άρεσαν. Που παραπονιόσουν πάρα πολύ που έβγαινες στα κανάλια» ήταν το καλωσόρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον καλεσμένο του στα «Καρντάσιανς», Κώστα Μπίγαλη.

Ο τραγουδιστής που συνέδεσε το όνομά του με την ελληνική ποπ της δεκαετίας του 80΄ και του 90΄ και έχει υπογράψει τραγούδια όπως τα «Μικρή μου Μέλισσα», «του Αιγαίου τα μπλουζ», «Γειτόνισσα», «Με την πρώτη ματιά» ήρθε σε αμηχανία από το σχόλιο του παρουσιαστή, λέγοντας : «Τώρα, μιλάμε, πριν δέκα χρόνια». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε του είπε : « Πριν δέκα χρόνια, αλλά θα στο πω, γιατί αν δεν σε εκτιμούσα δεν θα σου το έλεγα. Θα έλεγα δεν με νοιάζει, τον φέραμε να τραγουδήσει, να φύγει. Οι μεγάλοι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι που έχουν αφήσει πάρα πολύ ωραία πράγματα πίσω τους, δεν θέλω να γκρινιάζουν. Ακόμα και αν τους αδικούν» αναφερόμενος στην πικρία που είχε εκφράσει ο Κώστας Μπίγαλης, μετά τον αποκλεισμό του τραγουδιού του «The light in our soul» που είχε γράψει για την Έλενα Παπαρίζου το 2005, διεκδικώντας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision το 2005.


«Έχεις μετανιώσει;» ήταν η επόμενη ερώτηση του παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Ήταν χοντρό αυτό που είχε γίνει. Δεν μετάνιωσα. Άλλοι έχουν μετανιώσει και με παρακάλαγαν μετά, αλλά ήταν αργά. Αλλά περασμένα ξεχασμένα» απάντησε ο Κώστας Μπίγαλης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμεινε λέγοντας: «Έλεγα, μήπως ήθελες κάτι να μου πεις...» με τον Κώστα Μπίγαλη να του εξηγεί ότι εκείνο που τον ενόχλησε είναι ότι έπρεπε να αποδείξει ότι δεν είχε κάνει κάτι κόντρα στον κανονισμό του μουσικού διαγωνισμού.

Πηγή: peoplegreece
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ