2014-11-22 17:43:58
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού
Η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό στη φιλική τους αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε 2-0. Οι Πράσινοι πήραν τον έλεγχο στο β' μέρος ισοφαρίζοντας σε 2-2 αλλά η Ενωση κατέκτησε τη νίκη σε ένα ενδιαφέρον ματς με πολλά γκολ, δύο δοκάρια (του Παναθηναϊκού) και αρκετές φάσεις.

Τα γκολ:

1-0 για την ΑΕΚ στο 28'. Ο Πλατέλλας πάσαρε στον Μπαρμπόσα, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού. Εκεί ο Αραβίδης με προβολή πρόλαβε τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού ανοίγοντας το σκορ για την Ενωση.

Ο Παναθηναϊκός δέχεται κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν ένα ακόμη γκολ από αδράνεια στο κέντρο της άμυνας 2-0 για την ΑΕΚ στο 35'. Καταπληκτική ενέργεια του Πλατέλλα από δεξιά, που χόρεψε τον Ρισβάνη και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη.

2-1 για τον Παναθηναϊκό που έπιασε στον ύπνο την άμυνα της ΑΕΚ. Ο Μπεργκ πάσαρε ωραία στον Δώνη, ο οποίος πρόλαβε τον Ανέστη και με πλασέ μείωσε.

2-2, ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει με τον Μπερίσα έπειτα από σέντρα του Σπυρόπουλου. Το πρώτο γκολ του Σουηδού με τη φανέλα του ΠΑΟ.

3-2 για την ΑΕΚ. Ο Ζόριτς πάσαρε με κεφαλιά στον Ντακόλ έπειτα από λάθος του Νάνο και ο Ντακόλ από κοντά με κεφαλιά από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην Ενωση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ