2014-11-22 23:28:26
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Στον ΠΑΟΚ δεν... τρομάζουν από τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας, αφού έχουν πίστη στις δυνατότητές τους.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται αύριο (22/11, 12.30) στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Basket League. Όπως παραδέχθηκε ο Τζούλιαν Βον ο αντίπαλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά εφόσον παίξουν καλά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα στο φαληρικό στάδιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την εντός έδρας ήττα από την Καρσίγιακα και πόσο τους επηρέασε ψυχολογικά: « «Στο μπάσκετ δεν μπορείς να μένεις στο παρελθόν. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά το έχουμε ήδη αφήσει. Μας απασχόλησε μόνο για να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό».

Για τη δοκιμασία τους στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό: «Είναι, προφανώς, πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες, παίζουν στο γήπεδό τους, αλλά έχουμε κι εμείς καλή ομάδα, πιστεύουμε στον εαυτό μας, δεν φοβόμαστε και πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό και τον τρόπο αντιμετώπισής του: «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει τους ίδιους παίκτες για αρκετά χρόνια κι αυτό τους βοηθάει να συνεργάζονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, παίζουν πολύ με τον αιφνιδιασμό κι έχουν από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος του αγώνα, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ