2014-11-23 00:20:09
Φωτογραφία για ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ... ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!
Η υπεροχή της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα φάνηκε και στο υποτιθέμενο... ντέρμπι με τη Λάτσιο, της οποίας και επιβλήθηκε με 3-0.

Αρκετές οι φάσεις στο πρώτο μέρος με τους Ντε Φράι από τη μία και Τέβες-Καντρέβα από την άλλη να φτάνουν κοντά στο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Το αδιέξοδο έσπασε ο Πολ Πογκμπά μετά από μια γρήγορα εκτελεσμένη αντεπίθεση, με τον Γάλλο να σημαδεύει σωστά από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Πογκμπά θα μπορούσε να διπλασιάσει το σκορ με έναν μαγικό τρόπο αλλα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαρκέτι. Η Λάτσιο έδειχνε να χάνει την αυτοπεποίθησή της και ο Τζίτζι Μπουφόν δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές μπήκαν να τελειώσουν το ματς γρήγορα και τα κατάφεραν. Ο Τέβες δέχτηκε την ασίστ από τον Μαρκίζιο και έγραψε το 2-0 στο 55. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα ο Πογκμπά και πάλι έκανε δύο τα προσωπικά του τέρμα και τρία της "βέκια σινιόρα" που ολοκλήρωσαν τη... σεμνή τελετή στο Ολίμπικο.

Στη συνέχεια ο Πίρλο έγινε αλλαγή, ο Παντοίν δέχτηκε μεν τη δεύτερη κίτρινη αφήνοντας την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού με δέκα, αλλά η εικόνα του αγώνα δεν μετατράπηκε.

Έτσι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κράτησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τη Ρόμα φτάνοντας της 10 νίκες σε 12 παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ