2014-11-23 10:19:07
Φωτογραφία για Όχι στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του αεροδρομίου είπαν τα Χανιά! Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το παρών; [video]
Παρουσία βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία των κατοίκων, των επαγγελματιών και των κοινωνικών φορέων, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων "Γιάννης Δασκαλογιάννης".

Όλοι τους έκαναν λόγο για "ξεπούλημα" της δημόσιας περιουσίας, από την οποία όχι μόνο δεν πρόκειται να υπάρξει όφελος, αλλά αντιθέτως και το Δημόσιο αλλά και η Κρήτη θα βγουν ζημιωμένοι.

Στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου Χανίων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στους χώρους του αεροδρομίου, παρευρέθησαν ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, καθώς και η Βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, έκανε λόγο για ξεπούλημα που ήρθε μετά τους αγώνες, που έδωσαν οι τοπικοί φορείς, προκειμένου να εκσυγχρονισθεί και να επεκταθεί ο Αερολιμένας και να εξυπηρετήσει καλύτερα την ανάπτυξη της Κρήτης.

Παράλληλα, τόνισε πως - ό,τι και να κάνει το ΤΑΙΠΕΔ - η σημερινή κινητοποίηση είναι η απαρχή μιας συνεχούς προσπάθειας και αγώνων με όλες τις μορφές και με νομικές προσφυγές.

Ανάλογες ήταν οι αναφορές και άλλων εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης της Κρήτης.

Στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου πρωτοστατεί από την αρχή ο Σύλλογος Εργαζομένων ΥΠΑ στο Αεροδρόμιο των Χανίων.

Ο Πρόεδρος του οποίου Μανώλης Αρμουτάκης, ανέφερε τα εξής:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ