2014-11-23 11:20:12
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ... ΘΕΑΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Επιτακτικής ανάγκης κρίνεται η εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο σημερινό (12.30, OTE Sport 3) αγώνα τους στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο φαληρικό στάδιο και να μην έχουν άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας ότι καλύτερο τους αναλογεί. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος του ΠΑΟΚ ως πρώτος προπονητής του Θρύλου και ενώ έχει διατελέσει τόσο βοηθός όσο και πρώτος προπονητής του στο παρελθόν.

Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν χωρίς ήττα φέτος, έχοντας όμως δύο ματς λιγότερα, με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» που διακόπηκε και με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία που αναβλήθηκε.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του, αλλά δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη, Ματ Λοτζέσκι, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Κατσίβελη.


Για να συμπληρωθεί δωδεκάδα ο 47χρονος τεχνικός υπολογίζει στην αποστολή και το νεαρό Βασίλη Μουράτο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Αντίθετα, πάνοπλος θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού. Το όνομα του 64χρονου τεχνικού ήταν από εκείνα που ακούστηκαν προ μηνός για την αντικατάσταση του αποχωρήσαντα Γιώργου Μπαρτζώκα, πριν οι ερυθρόλευκοοι καταλήξουν στη λύση Σφαιρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με καλή εμφάνιση για να συνεχίσει το σερί που έχει «χτίσει» σε Ελλάδα και Ευρώπη και χρειάζεται τον κόσμο του στο πλευρό του για να του δώσει δύναμη να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ αλλά και τα προβλήματά του!

Ο Θρύλος προέρχεται από την αγχωτική νίκη επί της Βαλένθια στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα και θέλει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του, κάτι που γνωρίζει πρώτος απ’ όλους ο προπονητής της ομάδας και το οποίο διορθώνεται σε βάθος χρόνο και τα αποτελέσματά του είναι ήδη ορατά, αφήνοντας πολλές ελπίδες για ακόμα καλύτερη συνέχεια!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ