2014-11-23 15:23:23
Φωτογραφία για Το “Game of Thrones” γίνεται ταινία;
'Ισως τελικά δούμε το “Game of Thrones” στη μεγάλη οθόνη. Ο Charles Dance, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Tywin Lannister στην επιτυχημένη σειρά του HBO, αφήνει να εννοηθεί πως οι παραγωγοί της σειράς έχουν συζητήσει για το ενδεχόμενο της μεταφοράς της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Υπήρξαν συζητήσεις για το αν τελικά θα γίνει προσπάθεια για την παραγωγή μιας μεγάλου μήκους ταινίας», αναφέρει ο εξηντατετράχρονος Άγγλος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο “The Daily Beast”. «Αλλά δεν γνωρίζω σχετικά με ποια ιστορία. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να χωρέσουν σε μία ταινία».

Βασισμένο στα μυθιστορήματα του George RR Martin, το “Game of Thrones” έχει μόλις τελειώσει την τέταρτη σεζόν του. Ο επόμενος κύκλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο χρόνο και μετά από αυτόν θα συνεχίσουμε με τον έκτο. Οι Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, και Nikolaj Coster-Waldau αποτελούν τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Ο χαρακτήρας του Dance δολοφονήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν. «Ήταν ένας πολύ ατιμωτικός θάνατος, αλλά αναμένεται να επιστρέψω στην πέμπτη σεζόν» είπε αστειευόμενος και συμπλήρωσε: «Καλά, μόνο το σώμα μου. Δε θα βρεθώ στο μπάνιο έχοντας μόλις ξυπνήσει από ένα κακό όνειρο».

Πηγή: tvfreaks
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ