2014-11-23 17:29:06
Φωτογραφία για Ίδρυσε αεροπορική εταιρεία γιατί ακυρώθηκε η πτήση του - Διαβάστε την απίστευτη ιστορία
Οι ιστορίες γύρω από το επιχειρηματικό πνεύμα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου, Ρίτσαρντ Μπράνσον, είναι αμέτρητες... Το βέβαιο είναι ότι είναι δισεκατομμυριούχος, διαθέτει εκατοντάδες εταιρείες και είναι αυτοδημιούργητος.

Η Virgin Airlines είναι από τις πρώτες εταιρείες που δημιούργησε και η ιστορία της είναι πραγματικά μοναδική.

Όπως είπε: Ήμουν κοντά στα τριάντα, είχα μία επιχείρηση, αλλά κανείς δε με ήξερε τότε. Πήγαινα λοιπόν στις Παρθένες Νήσους (Virgin Islands), γιατί με περίμενε ένα πολύ ωραίο κορίτσι, οπότε ήμουν αποφασισμένος να φτάσω εγκαίρως.

Στο αεροδρόμιο, η τελευταία πτήση για τις Παρθένες Νήσους ακυρώθηκε, λόγω συντήρησης ή κάτι τέτοιου. Ήταν η τελευταία πτήση εκείνη τη νύχτα. Αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν γελοίο, οπότε πήγα και ναύλωσα ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για να με πάει στον προορισμό μου, όμως δεν είχα τα λεφτά για να το πληρώσω.

Οπότε πήρα ένα μικρό μαυροπίνακα, έγραψα «Virgin Airlines: $29» πάνω και πήγα στο σημείο που βρίσκονταν οι άλλοι επιβάτες της πτήσης που είχε ακυρωθεί. Πούλησα εισιτήρια για τις υπόλοιπες θέσεις του αεροπλάνου και χρησιμοποίησα τα χρήματα για να πληρώσω για το αεροπλάνο που είχα ναυλώσει. Έτσι όλοι πήγαμε στις Παρθένες Νήσους εκείνη τη νύχτα.

Και έτσι είχε την ιδέα της αεροπορικής εταιρεία, της Virgin Airlines. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ