2014-11-23 22:34:07
Φωτογραφία για Συνελήφθη στην Αθήνα επικίνδυνος Πακιστανός κακοποιός που μετέφερε παράνομους μετανάστες από τον Έβρο
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον, ο 29χρονος Πακιστανός, μέλος συμμορίας που... μετέφερε λαθραία παράνομους μετανάστες στη χώρα μας και ο οποίος είχε εντοπιστεί και καταδιωχτεί από αστυνομικούς, στην Εγνατία Οδό.

Ο άνδρας συνελήφθη στην πλατεία της Ομόνοιας, στην Αθήνα, μετά από εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, ο δράστης είχε εντοπιστεί να μεταφέρει έξι παράνομους μετανάστες,μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, με αυτοκίνητο, στην Εγνατία Οδό. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον σταματήσουν στο ύψος των διοδίων της Ανάληψης, ωστόσο, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα, μέσα στο οποίο ήταν στιβαγμένοι οι αλλοδαποί, όλοι Πακιστανοί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στο όχημα από την περιοχή του Έβρου, έχοντας ως προορισμό το εσωτερικό της χώρας. Για τη μεταφορά τους, οι μετανάστες κατέβαλαν καθένας από 2.000 λίρες Τουρκίας.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «Ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», «Μεταφορά-προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας», «Απείθεια» και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος των αλλοδαπών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ