2014-11-24 12:14:34
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ... ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΠΑΕ
Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Aναλυτικά:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα 3-1

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, επικράτησε εντός έδρας της Μάλαγα με 3-1 κα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ νωρίς νωρίς. Μόλις στο 12’, ο Κόκε εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τιάγκο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-0. Το 2-0 για τους «ροχιμπλάνκος» ήρθε λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, στο 42’, Μάντζουκιτς και Αρντά Τουράν συνεργάστηκαν ιδανικά, ο δεύτερος έβγαλε σέντρα και ο Γκριεζμάν εύκολα διπλασίασε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με προβολή του Σάντα Κρουζ στο 64’, αλλά πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Γοδίν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τους Μαδριλένους.


Οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, αφού ο Γκάμπι αποβλήθηκε στο 88΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για την ομάδα του Σιμεόνε, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 73΄ το ίδιο συνέβη και με τον Σαμού της Μάλαγα.

Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έχουν 26 βαθμούς, με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι πρώτη με 30 και την Μπαρτσελόνα δεύτερη με 28.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Χοσέ Χιμένεθ, Γκοδίν, Χουανφράν, Ανσάλδι, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν (86' Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν (82' Σαούλ), Μάντζουκιτς (57' Ραούλ Χιμένεθ)

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-3

«Καλπάσε» για ακόμα μια αγωνιστική η Γιουβέντους. Το συγκρότημα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι πέρασε σαν …σίφουνας από την Ρώμη, επικρατώντας με 3-0 της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και μένοντας έτσι στην κορυφή του Καμπιονάτο.

Οι Τορινέζοι πήραν το προβάδισμα στο 24’. Ωραία ατομική ενέργεια του Κάρλος Τέβεζ, την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στο Πογκμπά που με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0. Η Γιουβέντους έλεγχε απόλυτα τον αγώνα και κλείδωσε το τρίποντο στο 55’. Ο Μαρκίσιο «σέρβιρε» στον Τέβεζ, με τον Αργεντινό να μην αστοχεί για το 2-0. Το τελικό 3-0 ήρθε και πάλι από τον, κορυφαίο του αγώνα, Πολ Πόγκμπα με την συμπλήρωση του 64ου λεπτού.

Η «Γιούβε» ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, μετά από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Παντούιν, στο 70΄.

Η ομάδα του Αλέγκρι παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 31 βαθμούς, με την Ρόμα να ακολουθεί με 28.

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λίχασταϊνερ, Παντοΐν, Μαρκίζιο, Πίρλο (77' Βιδάλ), Πογκμπά, Περέιρα (73' Ματιέλο), Τέβες, Γιορέντε (61' Μοράτα)

Μάλμε

Η σεζόν εντός συνόρων έχει ολοκληρωθεί για τη Μάλμε, η οποία στην προσπάθεια της να μείνει σε φόρμα εν όψει Γιουβέντους και Ολυμπιακού έδωσε την Πέμπτη (20/11) φιλικό με την Ελσίνκι επικρατώντας με 4-0. Σκόρερ των τερμάτων ήταν το Φόρσμπεργκ στο 26’, ο Πάβελ Σιμπίτσκ στο 42’, ο Ρικαρντίνιο στο 45’ , ενώ στο 70’ ο Φαντί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλμε (Αγκε Χαρέιντε) : Αζίνοβιτς, Κόντσα (82' Ολ. Λούντγκρεν), Χελάντερ, Μπλόμκβιστ, Ρικαρντίντιο, Έρικσον (63' Φαντί), Αντού (68' Σταγκόβα), Ράκιπ (63' Ναζάρι), Φόρσμπεργκ (63' Πιότρ), Θερν (84' Κάραμαν), Σιμπίσκι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ