2014-11-24 20:36:14
Φωτογραφία για Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...
Στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζουν για την επόμενη εβδομάδα σε καμία επιστροφή από τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Ο Ολυμπιακός ρίχνει το βάρος της προετοιμασίας του στην αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και την περασμένη εβδομάδα αφού κανείς από τους τραυματίας δεν πρόκειται να επιστρέψει άμεσα.

Ο Ματ Λοτζέσκι έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και αύριο (25/11) θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στη Βιτόρια μαζί με την αποστολή για να συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς ωστόσο να υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον εγχειρισμένο του αστράγαλο και θα πρέπει να μείνει εκτός προπονήσεων (είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με ένταση κοντά στο 70-80% της μέγιστης) για επιπλέον δίαστημα δέκα ημερών.


Ο Δημήτρης Κατσίβελης έκανε το πρωί (24/11) νέες εξετάσεις στο αριστερό του χέρι (μαγνητική και αξονική τομογραφία) οι οποίες έδειξαν ότι βελτιώνεται η κλινική του εικόνα. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ρωγμή στο έλασσον πολύγωνο με το συνοδό οστικό οίδημα στο ίδιο οστό και στη βάση του δεύτερου μετακαρπίου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολουθούσε συντηρητική αγωγή με μαγνητική αντλία και ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης τις τελευταίες τρείς εβδομάδες, ωστόσο η επιστροφή του σε αγωνιστική δράση (υπολογίζεται με το νέο έτος) θα καθυστερήσει για διάστημα τριών εβδομάδων αφού ο νεαρός φόργουορντ ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και θα πρέπει να αναρρώσει πλήρως πριν επιστρέψει στο ατομικό του πρόγραμμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ