2014-11-24 21:32:56
Φωτογραφία για Αυτό είναι το κορίτσι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Το «κορίτσι του Χριστόφορου» είναι μια από τις συμπρωταγωνίστριες του στη νέα του ταινία... η οποία ολοκληρώνει σε λίγες εβδομάδες τα γυρίσματά της και θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2015.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον δημιουργό της, πρόκειται για μια ερωτική τριλογία η οποία εξελίσσεται στην Ελλάδα του σήμερα στην εποχή της κρίσης. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χθες στο Facebook του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παρουσιάζουν σκηνές από τη μία ιστορία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός μαζί με την Άντρεα Όσβαρτ. Οι ομολογουμένως καυτές πόζες, ξεσήκωσαν τα social media και έγιναν αμέσως θέμα συζήτησης.

Ποιο είναι όμως το «κορίτσι του Χριστόφορου»;

Η Άντρεα γεννήθηκε στη Βουδαπέστη το 1979. Στα 17 της, κέρδισε τη δεύτερη θέση του εθνικού διαγωνισμού «Look of the Year» και μετακόμισε στη Βουδαπέστη, από την Ουγγρική εξοχή που μεγάλωσε. Μετά από σπουδές στον Ιταλικό πολιτισμό, τη λογοτεχνία και τη γλώσσα στο Τμήμα Τεχνών του Πανεπιστημίου Brown.


Για αρκετά χρόνια έζησε κάνοντας μόντελινγκ και διαφημίσεις, ενώ η ζωή της άλλαξε όταν την επέλεξαν για να παίξει στο πλευρό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του Μπραντ Πιτ στην ταινία «Παιχνίδια κατασκόπων», η οποία υπήρξε και η αφορμή να αλλάξει καριέρα και να στραφεί στην ηθοποιία. Μετά από σπουδές στην Ακαδημία Υποκριτικής της Βουδαπέστης και στη διεθνή Σχολή Υποκριτικής της Ρώμης, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου ζει από το 2003 και εργάζεται ως ηθοποιός.

Η πανέμορφη ηθοποιός είναι πολύ αγαπητή και στον Καναδά, καθώς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του HBO Transporters, που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία με τον Τζέισον Στέιθαμ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ