2014-11-25 11:50:33
Φωτογραφία για Ξεκινούν τα πρωταθλήματα εξαιτίας του συνδρομητικού...
Αγαπητό tromaktiko,

παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο περιεχόμενο έρχεται να καταδείξει και αποδείξει τα πολύ μεγάλα λειτουργικά προβλήματα της ...

λίγκας,

Αυτά λέει η ΕΠΟ!

«Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Μποροβήλου, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο και ως «Μποροθρύλος», στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η επιλογή του διαιτητή που επέτρεψε τη διεξαγωγή του «αγώνα» στη Ριζούπολη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση των στημένων αποτελεί νέο πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα».

Αυτά λέει ο ΠΑΟ

Η αποχή από πλευράς ΠΑΟΚ έχει συμβολικό χαρακτήρα απέναντι σε μία "θεατρική προσπάθεια κατευνασμού της κοινής γνώμης", όπως λένε χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ.

Αυτή που βλέπετε είναι η δήλωση του ΠΑΟΚ .

Κι όμως με όλα αυτά μόνο και μόνο για το συνδρομητικό ξεκινάει το πρωτάθλημα!


Διαβάζω ολα τα σάιτ και τις ειδήσεις διαπιστώνουμε όπως όλοι πως ότι είπε ο Μελλισανίδης τι είπε ο Μαρινακης , ο Αλαφούζο μπήκαν κάτω από το χαλί.

Παραιτήθηκε ο Αγραφιώτης εξελέγη ο Μποροβήλος δηλαδή άλλαξε ο Μανωλιός.

Οι φίλαθλοι δεν θέλαμε μια αλλαγή προέδρου για το θεαθήναι άλλα να αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο. Κάθε τόσο η ΟΥΕΦΑ στέλνει καταλόγους με ύποπτα στοιχηματικά ματς ο Σαρρης δεν παραιτήθηκε αλλά παραμένει στην ΕΠΟ μετά από την ξεφτίλα με την επιλογή Ρανιερι και το μπάχαλο στα πρωταθλήματα.

Ο Σκωτσέζος παραιτήθηκε από τον ορισμό διαιτητών όλα γύρω από το ποδόσφαιρο θολά τα εισιτήρια στον πάτο οι φίλαθλοι απέχουν από τα γήπεδα και όλοι αναμέναμε κάτι να αλλάξει μετά από αυτή την διακοπή.Κι όμως με όλα αυτά και μετα απο την απειλή του συνδρομητικού να ενεργοποιήσει τις ρήτρες ξαφνικά χωρίς τίποτα να αλλάξει εκτός απο μια αλλαγή προέδρου αρχίζει το πρωτάθλημα.

Όταν το χρήμα και η σκοπιμότητα υπερκαλύπτουν τον αθλητισμό τα αποτελέσματα ειναι τραγικά.

Απαξίωση του ποδοσφαίρου απο τους φιλάθλους άδεια γήπεδα παράγοντες να αλληλοκατηγορούνται μια βαριά ατμόσφαιρα πάνω απο το προϊόν όπως αποκαλούν και αγωνιστική τηλ Κυριακή μόνο απο φόβο μην ενεργοποιηθούν οι ρήτρες του συνδρομητικού με τον συνεταιρισμό!

Καληνύχτα ποδόσφαιρο...

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ