2014-11-25 20:14:20
Φωτογραφία για ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Με 30 αθλητές συμμετείχε ο Ολυμπιακός στο 4ο Fair Play tournament που διεξήχθη στο Περιστέρι.

Με τη συμμετοχή 30 αθλητών έλαβε μέρος η Ακαδημία Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, στο 4ο Fair Play Tournament (baby cup) που διεξήχθη στο κλειστό στάδιο πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι. Η διοργάνωση ήταν άρτια δομημένη και στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών αγώνων, διεξήχθη σε δέκα τερέν (τη στιγμή που σε ευρωπαϊκές συναντήσεις, οι αγώνες πραγματοποιούνται σε έξι τερέν) και τη διεύθυναν κανονικοί επαγγελματίες διαιτητές.

Συνολικά έλαβαν μέρος πάνω από 1600 αθλητές, προερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αριθμός αυξημένος κατά πολύ σε σύγκριση με το περσινό Τουρνουά που μετείχαν 900 συνολικά αθλητές.

Οι 30 αθλητές του Ολυμπιακού (διπλάσιοι από την τελευταία φορά, που μετείχαν 14) εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στους συγκεκριμένους αγώνες που ως πρωταρχικό στόχο έχουν την εξοικείωση των παιδιών σε συνθήκες αγώνων και δεν διεξάγονται στη λογική της διάκρισης. Τα παιδιά (γεννημένα από 2009 μέχρι 2014 ) έπαιζαν 2 αγώνες και στη συνέχεια μοιράστηκαν μετάλλια σε όλους τους αθλητές, αφού ο σκοπός δεν είναι η νίκη ή ήττα σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες.


Οι παραστάσεις που αποκόμισαν οι αθλητές του Ολυμπιακού, με τη συμμετοχή τους σε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ελλάδας (υπό την έγριση της ΕΛΟΤ) ήταν πολύ σημαντικές και ουσιαστικές. Για ακόμη μια φορά η Ακαδημία του Ολυμπιακού έδειξε ότι “σφίζει” από ταλέντο και ότι το μέλλον της ανήκει!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ