2014-11-25 20:22:28
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης από τη Φρεγάτα ''ΥΔΡΑ''
Δείτε φωτογραφικό υλικό  από “Super Puma” της Π.Α. που συμμετείχε στην επιχείρηση Έρευνας & Διάσωσης (SAR) για τον εντοπισμό φορτηγού πλοίου που μεταφέρει περίπου 700 Παρανόμως Εισερχόμενα Πρόσωπα και έπλεε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το συντονισμό των ενεργειών κατά την εν εξελίξει επιχείρηση SAR, σε απόσταση 60 - 70 μιλίων νοτιανατολικά της Ιεράπετρας, έχει η Φ/Γ «ΥΔΡΑ», ως τοπικός διοικητής, έπειτα από εντολή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Στο σημείο βρίσκονται επίσης τέσσερα παραπλέοντα πλοία και το “Super Puma” της Π.Α.

Η επιχείρηση διεξάγεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 8 μποφόρ και το ύψος του κύματος φθάνει τα 3 μέτρα.

Για τις εξελίξεις ενημερώνεται συνεχώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ο οποίος πραγματοποιεί προγραμματισμένη διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ