2014-11-26 06:24:56
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Το ΚΕΕΜ στο πέρασμα του χρόνου
Βράβευση Νίκου Καρμοίρη για το βιβλίο του «Το ΚΕΕΜ στο πέρασμα του χρόνου» 

Ανήμερα του εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων στις 21 Νοεμβρίου 2014, η Διοίκηση του ΚΕΕΜ βράβευσε απονέμοντάς τιμητική πλακέτα τον Νίκο Καρμοίρη για την έρευνα και συγγραφή της ιστορίας του ΚΕΕΜ, η οποία αποτυπώθηκε στο βιβλίο με τίτλο «Το ΚΕΕΜ στο πέρασμα του χρόνου» και τον ζωγράφο Γεώργιο Γύζη, ο οποίος φιλοτέχνησε κατά τη διάρκεια της θητείας του και προσέφερε στο ΚΕΕΜ ορισμένους πίνακες ζωγραφικής.

Ο Νίκος Καρμοίρης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση του ΚΕΕΜ και το Διοικητή Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Μακρή για την ιδιαίτερη τιμή που έκαναν στο πρόσωπό μου.

Σημειώνουμε ότι ο Νίκος αγωνίζεται  στον ΠΑΟ Κοκκινόραχης και βοηθά στην προβολή καθώς και σε άλλα θέματα της ομάδας.

Σχόλιο isports.gr: Συγχαρητήρια στο Νίκο για το βιβλίο του και τον ευχαριστούμε που ασχολείται ενεργά και βοηθά το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ: http://www.isports.gr/2014/11/podosfairo/topiko-lakonias/vraveusi-nikou-karmoiri-gia-to-vivlio-tou-to-keem-sto-perasma-tou-xronou-video

Βράβευση Νίκου Καρμοίρη για το βιβλίο του «Το ΚΕΕΜ στο πέρασμα του χρόνου» - See more at: http://www.isports.gr/2014/11/podosfairo/topiko-lakonias/vraveusi-nikou-karmoiri-gia-to-vivlio-tou-to-keem-sto-perasma-tou-xronou-video#sthash.LvPg2ZlX.dpuf
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ