2014-11-26 10:46:13
Φωτογραφία για Αχαΐα: Η θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας πήρε απρόβλεπτη τροπή...
Η επίσκεψη της 30χρονης σε «ειδικό» για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αν μη τι άλλο θα της μείνει αξέχαστη. Η γυναίκα το σκεφτόταν, το ξανασκεφτόταν και τελικά αποφάσισε να ενδώσει. Αφού συζήτησε με στέλεχος της εταιρείας, οδηγήθηκε στην «ειδικό»! Η οποία εφάρμοσε στα πόδια της, μία... ειδική θεραπεία για την κυτταρίτιδα η οποία όπως της είπε στηρίζεται στον άργιλο!

Της είπε δε πως ο ειδικός άργιλος που χρησιμοποιήθηκε στους μηρούς της ανυποψίαστης 30 χρονης θα έχε σταδιακά το καλύτερο αποτέλεσμα για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας η οποία ως γνωστόν αποτελεί τον εφιάλτη για πολλές γυναίκες!

Η πολυέξοδη θεραπεία όμως κατέληξε σε φιάσκο! Η 30χρονη στην κυριολεξία... «καλουπώθηκε»! Είχε κολλήσει, έβαλε τις φωνές και αντελήφθη πως... δεν μπορούσε να κουνηθεί από τη μέση και κάτω! Στον χώρο επικράτησε αναστάτωση. Έφτασαν και άλλοι ειδικοί οι οποίοι τελικά για να «ξεκαλουπώσουν» την άτυχη γυναίκα, άρχισαν να σπάνε το λευκό υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία με καλέμι και σφυρί, λες και ήταν οικοδόμοι!


Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt Μετά από κάποια λεπτά της ώρας, η 30χρονη Πατρινή κατάφερε να σταθεί στα πόδια της! Το τι έγινε στο Ινστιτούτο, δύσκολα περιγράφεται. Ζήτησε να της δοθούν αμέσως τα χρήματα που είχε καταβάλλει και φυσικά απείλησε με μηνύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της ζήτησαν συγγνώμη με τη νεαρή γυναίκα πάντως να φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ