2014-11-26 16:36:41
Φωτογραφία για Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 36χρονης Μαρίας
Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν νέες έρευνες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό της 36χρονης Μαρίας, η οποία χάθηκε με το αυτοκίνητο στην Ιστιαία, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την Μαρία Αλιμπινίση, αδερφή του γνωστού επιχειρηματία, Ανέστη Αλιμπινίση, ενώ στην δημοσιότητα δόθηκαν νέες φωτογραφίες με σκοπό να βοηθήσουν στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στην υπόθεση έχει "μπει" και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, "Φως στο Τούνελ". Οι συγγενείς της 36χρονης "λιώνουν" από την αγωνία και το μυαλό τους πάει στο κακό, όσο περνούν οι ώρες.

Βγήκε με τις πυτζάμες της μες στη νύχτα, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Μαρία αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από την περιοχή Ιστιαίας Ευβοίας.

Η 36χρονη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μένει με το σύζυγο της στη Χαλκίδα και είχε επισκεφθεί για το Σαββατοκύριακο την αδερφή της στην Ιστιαία.


Ήταν Σάββατο περίπου στις 02.00 τη νύχτα, όταν η 36χρονη που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας,επιβιβάστηκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

Το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, είναι μάρκας LANCIA Y, ανθρακί χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ1253. Η Μαρία που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φορούσε πιτζάμες, ενώ έχει ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά.

Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείτε να επικοινωνήσει άμεσα στο 100 και στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 22260 52235) όπου έχει δηλωθεί η εξαφάνιση της, ή στο 6972 095 629.

Πηγή: Madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ