2014-11-26 22:11:09
Φωτογραφία για Γκαλένα Βελίκοβα: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της
Η Γκαλένα Βελίκοβα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, εκείνη και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Χαϊνάς, θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μια κορούλα και όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Οk!» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, έχει πάρει μόνο τέσσερα κιλά.

«Θα αποκτήσουμε ακόμα ένα κοριτσάκι. Εύχομαι και η δεύτερη εγκυμοσύνη μου να είναι το ίδιο καλή με την πρώτη και προς το παρόν έτσι δείχνει, γιατί δεν έχω ούτε ναυτίες ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα. Τρώω κανονικά, όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο τέσσερα κιλά. Όπως όλες οι μαμάδες θέλω να πάνε όλα καλά, αλλά τώρα πια έχω πάρει το κολάι και δεν ανησυχώ τόσο πολύ. Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι η αντίδραση της Κέισι. Έχω διαβάσει βιβλία, έχω συμβουλευτεί και φίλες μου που έχουν κάνει δυο παιδιά και προετοιμάζομαι. Ξέρω, για παράδειγμα, ότι μόλις γυρίσουμε από το μαιευτήριο θα πρέπει να της πως όλα τα παιχνίδια που της φέρουν είναι δώρο από την αδερφούλα της. Της έχω εξηγήσει ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε ένα μωρό στο σπίτι, αλλά δε νομίζω ότι το έχει καταλάβει ακόμα», δήλωσε.


Η Γκαλένα Βελίκοβα, δεν έκρυψε και τις ανησυχίες της που έχει ως μητέρα, και περιγράφει τις πρώτες ημέρες όταν έγινε μήτερα.

«Οι πρώτες ημέρες ήταν τρομακτικές. Παρόλο που προσπαθούσα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, είχα δίπλα τον Κωνσταντίνο που ό,τι κι αν συνέβαινε, μου έλεγε: “Πάρε τηλέφωνο τον γιατρό”. Την πρώτη φορά που την ταΐσαμε, έβγαζε ένα περίεργο ήχο και ανησυχήσαμε. Πήραμε λοιπόν τηλέφωνο τον γιατρό, ο οποίος μας είπε ότι αυτός ο θόρυβος που μας είχε κατατρομάξει είναι ο ήχος που κάνουν όλα τα μωρά» και πρόσθεσε: «Όλα είναι δύσκολα, γιατί είναι πρωτόγνωρα. Την πρώτη φορά που έπρεπε να την κάνουμε μπάνιο, έβαλα τον Κωνσταντίνο να το κάνει γιατί φοβόμουν μη μου πάθει τίποτα. Αλλά σιγά σιγά συνήθισα. Ο μεγαλύτερος τρόμος μου είναι να μην αρρωστήσει. Κι αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Να χτυπήσω ξύλο δεν έχει πάθει κάτι μέχρι τώρα, αλλά δεν έχω σταματήσει να ανησυχώ», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
USB Flash Drive: AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
USB Flash Drive: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ