2014-11-26 23:54:07
Φωτογραφία για Βισκαδουράκης: Νέα σκληρή επίθεση στον Αρναούτογλου
Δεν έχει τέλος ως φαίνεται το ξεκατίνιασμα (και να μας συγχωράνε για τη λέξη) του Θανάση Βιασκαδουράκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι δύο πρώην φίλοι, αν κι έχουν κόψει κάθε επαφή εδώ και χρόνια, τελευταία θυμήθηκαν το άδοξο τέλος της φιλίας τους και ο ένας «πυροβολεί» τον άλλον.

Αν και η αλήθεια είναι ότι την αρχή την είχε κάνει ο Βισκαδουράκης από πέρυσι, που αποκαλούσε «συγχωρεμένο τον Αρναούτογλου, χωρίς εκείνος να του απαντά. Το έκανε μόλις την περασμένη εβδομάδα, όταν δήλωσε στο Πρωινό ότι ο συγκεκριμένος δεν τον ενδιαφέρει ως άνθρωπος. Και ήρθε η σειρά του ηθοποιού να επιτεθεί ξανά στον πρώην φίλο του με αφορμή τις δηλώσεις του.

«Ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Τελείωσε κάποια στιγμή. Οι αντρικές φιλίες κάποια στιγμή τελειώνουν, ο καθένας παίρνει το δρόμο του. Τουλάχιστον εγώ έφυγα στις δόξες του. Δεν είμαι από αυτούς που όταν πέφτεις κάτω θα σε πολεμήσω. Ήταν νούμερο ένα στο Mega, εγώ διακριτικά ήμουν ο πρώτος που έφυγε από την παρέα, μετά έφυγε όλη η υπόλοιπη παρέα κι έμεινε μόνος του», είπε.

Και συνέχισε: «Είμαστε και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες κι εγώ δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Η υπόλοιπη παρέα έχει μείνει, αυτός έφυγε. Όταν ο Θεός στα χαρίζει όλα, εκεί φαίνεται και η συμπεριφορά σου. Όταν ο Θεός σου στέλνει δύσκολα πράγματα εκεί αναδεικνύεται η υπομονή σου».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ