2014-11-27 15:47:26
Φωτογραφία για H Lufthansa ανακοίνωσε νέες πτήσεις - Αυξάνει και τα δρομολόγια για Αθήνα
Ακόμη ένα δείγμα ότι το καλοκαίρι του 2015 θα είναι έντομο από τουριστικής άποψης είναι η ανακοίνωση της γερμανικής Lufthansa ότι πυκνώνει τα δρομολόγιά της προς την Αθήνα και εγκαινιάζει μια νέα πτήση προς την Κρήτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τις 23 Μαΐου 2015 και κάθε Σάββατο, η Lufthansa θα πετάει από το Μόναχο προς το Ηράκλειο με αεροσκάφος τύπου Airbus A320, σε μια πτήση που διαρκεί λίγο περισσότερο από τρεις ώρες.

Εκτός από το νέο δρομολόγιο, η Lufthansa σχεδιάζει να στηρίξει την τουριστική κίνηση προς την Αθήνα, έναν προορισμό με αυξημένη ζήτηση για ταξίδια αναψυχής αλλά και επαγγελματικά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων, η γερμανική αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει δύο επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μόναχο, συνδέοντας τη Βαυαρία με την Ελληνική πρωτεύουσα συνολικά 23 φορές την εβδομάδα (3 καθημερινές πτήσεις και 2 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις).


«Η Lufthansa προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα από το 1959 και η υψηλή διάκριση που πετυχαίνει στα World Travel Awards ως Κορυφαία Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρεία για πολλά συνεχόμενα χρόνια αποδεικνύει ότι “όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο”. Όλα είναι θέμα σωστού σχεδιασμού, συνεχών επενδύσεων και τέλειας εξυπηρέτησης και αυτοί είναι οι τομείς στους οποίους η Lufthansa αριστεύει σε ετήσια βάση. Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε την επιβατική κίνηση να βελτιώνεται διαρκώς, κάτι που δείχνει ότι ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών από την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντας το ισχυρότερο δίκτυο στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Από κοινού με τη SWISS, την Austrian Airlines και την Brussels Airlines, προσφέρουμε υπηρεσίες σε περισσότερους από 260 προορισμούς σε 100 χώρες σε τέσσερις ηπείρους, μέσω των κόμβων μας στη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Ζυρίχη και τις Βρυξέλλες», ανέφερε ο κ. Harro Julius Petersen, Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου. «Οι βασικοί πυλώνες αυτής της βελτίωσης ήταν το εκτενές δίκτυο και ο συνδυασμός δρομολογίων εντός του Ομίλου Lufthansa (Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines) αλλά και με τα μέλη του δικτύου A++ (United Airlines, Air Canada, κ.λπ.), καθώς και τους καλύτερους δείκτες σε ό,τι αφορά την ακρίβεια στην αναχώρηση των πτήσεων, έχοντας πετύχει την καλύτερη βαθμολογία στη συνέπεια ανάμεσα στους κυριότερους Ευρωπαίους ανταγωνιστές της», πρόσθεσε ο κ. Petersen.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ