2014-11-27 20:58:15
Φωτογραφία για Απίστευτο τροχαίο στην «καρδιά» των Τρικάλων με όχημα να καταλήγει σε… Φαρμακείο [video + photos]
Λαχτάρησαν σήμερα το βράδυ στα Τρίκαλα περαστικοί, οδηγοί οχημάτων και... καταστηματάρχες από ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα και στο οποίο επέβαινε 8χρονο κοριτσάκι, ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και επιχείρησε να κινηθεί προς την κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όμως αντί το όχημα να κινηθεί το όχημα στην ευθεία, κινήθηκε με την όπισθεν και με ταχύτητα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε Τρικαλινός και κινούνταν με κατεύθυνση προς την Λάρισα.

Η σύγκρουση σφοδρή και το όχημα με οδηγό την γυναίκα βρέθηκε να προσκρούει σε τοίχους του φαρμακείου του Νίκου Μάνου, ενώ το όχημα του άνδρα οδηγού σταμάτησε με χτύπημα στην πλευρά της πόρτας του οδηγού σε κολόνα σήμανσης Σοκαρισμένοι άπαντες, είδαν με ανακούφιση να βγαίνουν σώοι από τα οχήματα οι επιβαίνοντες, ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε όπως ήταν φυσικό …μποτιλιάρισμα.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Vestigo: Cydia tweak new v0.5.6-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Vestigo: Cydia tweak new v0.5.6-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ