2014-11-28 05:42:05
Φωτογραφία για Γενοκτόνοι αποκεφαλίζουν 12χρόνο και σκοτώνουν νοικοκυρές μέσα στα σπίτια τους στο Ντόνετσκ
Και πάλι υπήρξαν πολίτες θύματα της ευρωχούντας του Ποροσένκο στο Ντονέτσκ.Ένας ανήλικος διαμελίστηκε από θραύσματα πυραύλων που εκτοξεύει το ουκρανικό πυροβολικό.Αποκεφαλίσθηκε και το σώμα του πολτοποιήθηκε.Τα κάτω άκρα του ακρωτηριάστηκαν.

Το πριμοδοτούμενα προγράμματα της ΕΕ φέρουν πλέον και το αίμα αυτού του 12χρονου παιδιού.

«Σήμερα στο Donetsk σκοτώθηκε από βλήμα ουκρανικού στρατού ένα 12χρονο παιδί ενώ πήγαινε στο γυμναστήριο.Υπήρξε καταιγισμός από πυραύλους Grad…Φαίνεται ότι συντελείται γενοκτονία.» novorosinform.org (27.11.14)

Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην κουζίνα του σπιτιού της από τους βομβαρδισμούς.Στην διπλανή κρεβατοκάμαρα κατέρρευσαν τα πάντα αλλά η εικόνα του σπιτιού έμεινε όρθια.

Το προάστιο Azote ισοπεδώθηκε από το πυροβολικό.Τα σπίτια λαμπάδιασαν. Κάρβουνο τα νοικοκυριά. Άνθρωποι φτωχοί βιοπαλαιστές του μόχθου τα έχασαν όλα.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τουλάχιστον 2 πολίτες έχασαν τη ζωή τους από τους αλλεπάλληλους βομβαρδισμούς
. ,lù,,,ù,m,m,,l,Τα σωστικά μέσα και η πυροσβεστική κατέβαλαν υπεράνθρωπες προισπάθειες να μετριάσουν την καταστροφή. Ήταν 13:00 τοπική ώρα όταν το Donetsk συνταράχθηγκε από νέους καταιγιστικούς βομβαρδισμούς.Οι οβίδες σάρωσαν την γειτονιά « Azote » που βρίσκεται στη συνοικία Kuybyshev της πόλης.khlulllΤις πληροφορίες αυτές μεταφέρει το γραφείο τύπου του δημαρχείου της πόλης.

Tselinograd και Dobronravov και το Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής. Μια οβίδα έπληξε και την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου. Σύμφωνα με « Twitter » αρκετοί πολίτες τραυματίστηκαν στο Donetsk.Τουλάχιστον 6. (kp.ua 27/11/14)

Σρατόπεδο συγκέντρωσης κοντά στο Kramatorsk:Πολιτοφύλακες που πέρασαν από τα Νταχάου και Γκουαντάναμο του Ποροσένκο καταγγέλουν μετά την απελευθέρωσή τους τα σοφιστικέ βασανιστηρία στα οποία υποβλήθηκαν..

Στο διαδικτυακό κανάλι «Novorussie. Μονάδα του Motorola» ο αρχηγός της ομάδας «Chakhtersk» Stanislav Stankevitsh επανήλθε από την αιχμαλωσία και σπάει τη σιωπή του. Διηγείται την κράτησή του μαζί με δεκάδες άλλους εκ των οποίων και πολίτες σε ένα όρυγμα της γης.Ήταν αλυσοδεμένοι ο ένας με τον άλλον. Όσοι αποπειράθηκαν να δραπετεύσουν κομματιάστηκαν στο γειτονικό ναρκοπέδιο. Είδα τουλάχιστον 20 τέτοια ορύγματα όπου στοιβάζονταν αιχμάλωτοι.Τους μάρκαραν με πυρωμένα σίδερα τον αγκυλωτό σταυρό στο σώμα ή τους στιγμάτιζαν σώματα και πρόσωπα με ύβρεις και λέξεις όπως « αποσχιστής » τους βασάνιζαν…Ο πρώην αιχμάλωτος επιδεικνύει τη στάμπα από το μεσαιωνικού τύπου και χιτλερικής απαναφοράς μαρκάρισμα. (novorossia.today 25/11/14) Αλλά και επί εικονομαχίας στο Βυζάντιο οι εικονοκλάστες σημάδευαν τα πρόσωπα των αντιπάλων με ύβρεις με πυρωμένα σίδερα όπως στον Θεοφάνη τον Γραπτό.Αυτή είναι η Ευρώπη των Φώτων του 21 αι. ……… ΥΓ.εμείς όλοι που δεν μετέχουμε σε απορρόφηση κονδυλίων μέσα από ευρωπαικά  προγράμματα ευχόμαστε σε όλα εσάς τα βαμπίρια της ΕΕ καλοφάγωτα και σε καλή μεριά………
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ