2014-11-28 06:20:20
Φωτογραφία για Έτσι έπιασαν τον Αλβανό πιστολέρο
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε έπειτα από συντονισμένες έρευνές, ο Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου.

-

Η σύλληψη του 31χρονου Αλβανού, Αρμπέρ Μπάκο, έγινε στο Γουδί, στην οδό Αγίας Λαύρας, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος τα ξημερώματα της 22-11-2014 πυροβόλησε επανειλημμένως με πολεμικό τυφέκιο σε κατάστημα στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει έντεκα άτομα.

Κρυβόταν σε διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το μεσημέρι οργανωμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ε.Κ.Α.Μ.

Δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης. Μαζί του συνελήφθη και ένας ομοεθνής του, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.


Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείτο για τους πυροβολισμούς με πολεμικό τυφέκιο, σε κατάστημα στον Πειραιά τα ξημερώματα της 22-11-2014, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έντεκα ατόμων.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ο αναζητούμενος εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, όπου κρυβόταν, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας 23χρονος ομοεθνής του, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση των πυροβολισμών – τραυματισμών στον Πειραιά έχει σχηματιστεί σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.

Με σχετική Εισαγγελική Διάταξη δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του παραπάνω 31χρονου αλλοδαπού.

Πρόκειται για τον (επ) BAKO (ον) ARBER ή ALBERT του HUITIM ή KOUTIM ή HUTIM ή KUYTIM και της AISHE ή AYSHE ή AYSTE , που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ