2014-11-28 13:17:24
Φωτογραφία για Aχαΐα - Ηλεία:«Μποναμάς» για εκατοντάδες σεισμόπληκτους
Χριστουγεννιάτικος μποναμάς θα αποτελέσει για εκατοντάδες σεισμόπληκτους της Αχαΐας και της Ηλείας η καταβολή της επόμενης δόσης της κρατικής αρωγής για τους σεισμούς του 2008. Τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Ήδη δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης για την αποδέσμευση ποσού συνολικού ύψους 11.522.821,18 ευρώ, που υπογράφεται από τον υπουργό κ. Κ. Σκρέκα και τον υφυπουργό κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλο. Σ

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αρμόδιας υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα χρειαστούν περίπου 15 μέρες για να ξεκινήσει η διάθεση των χρημάτων από το ΤΑΣ. Η απόδοση των χρημάτων στους δικαιούχους, όπως τόνισε ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γιώργος Διδασκάλου, θα γίνει με απ’ ευθείας τηλεφωνική τους ενημέρωση από το ΤΑΣ, το οποίο και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να τους διευκολύνει, ώστε να φτάσουν στα χέρια τους πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να συνωστίζονται στο ΤΑΣ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα προβούμε σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις για τον τρόπο καταβολής και οι πολίτες θα λάβουν γνώση προσωπικά από την υπηρεσία για το χρόνο αποπληρωμής τους», επεσήμανε οκ. Διδασκάλου, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για την εκταμίευση των χρημάτων.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ