2014-11-28 13:24:11
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Με κακοκαιρία μπαίνει ο Δεκέμβριος
Βελτιωμένος θα είναι από το μεσημέρι και μετά ο καιρός σε όλη τη χώρα , σήμερα Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα ανέβει σταδιακά μέχρι την Κυριακή, ωστόσο αναμένεται νέα πτώση από τη Δευτέρα, με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Για το απόγευμα του Σαββάτου στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα, Παρασκευή, προβλέπεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, στα δυτικά και νότια τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Σε μικρή άνοδο θα βρίσκεται η θερμοκρασία και αύριο, Σάββατο σε όλη τη χώρα. Μόνο από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα ανατολικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.


Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή. Τοπικές βροχές αναμένονται στα βόρεια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 μποφόρ στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα δυτικά και από το βράδυ ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα πελάγη 6- 7 μποφόρ

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα πέσει κι άλλο ο υδράργυρος, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και ασθενείς βροχές στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ